Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb...
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb...
Miért jó? Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést...
Miért jó? Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek! Az almát a szervezet nagytakarítójának is nevezik. Rendkívül jó hatással van az emésztésre, mivel hozzásegít...
ÖSSZETEVŐK: Mazsola, nem hidrogénezett növényi olaj Tudta, hogy a mazsola nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású rezet, melynek köszönhetően rendszeres fogyasztása hozzájárul...
Miért Jó? A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein. A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban. Természetes...
Miért jó? Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. A benne található béta-karotin...
Tudta, hogy a gyömbér a régi magyar konyha egyik legfontosabb fűszere volt? Az első, nyomtatásban megjelent magyar nyelvű szakácskönyv több, mint 100 gyömbéres receptet, közöttük ínycsiklandó...
Ez a finom aszalt mangó nemcsak ízletes, hanem tele van antioxidánsokkal és rostokkal is. Ideális snack önmagában, vagy müzlik, joghurtok és saláták ízesítésére...
Ez a természetes édesség nemcsak finom, hanem segít az emésztés támogatásában is. Magas rosttartalmának köszönhetően hozzájárul a telítettség érzéséhez, így remek választás diétázó...
Ezek az aszalt papayakockák nemcsak ízletesek, hanem tele vannak vitaminokkal és rostokkal is. Ideálisak müzlibe, joghurtba vagy akár süteményekbe, hogy feldobják az étkezéseket...
Ez a magozott aszalt gyümölcs nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Az antioxidánsokban bővelkedő gyümölcs segít megvédeni a sejteket...
Ez a különleges aszalt gyümölcs nemcsak finom, hanem tápanyagokban is gazdag. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a jó közérzethez, miközben remekül illik reggelikhez és uzsonnákhoz ...
A szárított szőlőszemekből készült finomság természetes édességével és tápanyagtartalmával kiemelkedik a nassolnivalók között. Kiválóan felhasználható süteményekben, müzlikben vagy...
Miért jó? A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az...
Összetevők: vörösáfonya 50%, cukor 49%, növényi olaj 1% Tudta, hogy a vörös áfonya nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású E-vitamint? Fogyasztása hozzájárul a sejtek oxidatív...
Összetevők: magozott aszalt szilva, tartósítószer (E202) Tudta, hogy az aszalt szilva gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és...
Összetevők: sárgabarack Tudta, hogy az aszalt sárgabarack gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és segít a normál vérnyomás fenntartásában...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.