A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
100% liofilizált gyümölcs. Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle az a víz. Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Nincs benne hozzáadott cukor, olaj vagy kén...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. ...
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
100% liofilizált gyümölcs. Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle az a víz. Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Nincs benne hozzáadott cukor, olaj vagy...
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
Miért Jó? A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein. A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban. Természetes...
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
100% liofilizált gyümölcs. Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle az a víz. Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Nincs benne hozzáadott cukor, olaj vagy kén...
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb...
Miért jó? Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. A benne található béta-karotin...
A liofilizálás , azaz fagyasztva szárítás, mint eljárás, elsőre egy bonyolultnak tűnő folyamat, de a jelenség a természetben is megfigyelhető. A folyamat lényege, hogy a szárítani...
Tények a goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetetlen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot,...
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott...
100% liofilizált gyümölcs. Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle az a víz. Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Nincs benne hozzáadott cukor, olaj vagy...
Az aszalt vörösáfonya nemcsak az egyik legfinomabb nassolnivaló, hanem a sütés-főzés széles palettán használható alapanyaga is (érdemes kipróbálni például az áfonyás rizst), ráadásul...
Kitűnő minőségű, aszalt, cukrozott vörös áfonya. Épp olyan nagyszerű alapanyag sütéshez, mint amilyen tökéletes alkotóeleme müzliknek, de magában fogyasztva sem okoz csalódást...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.