A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
Magas C-vitamin-tartalom, antioxidánsok, antibakteriális hatás. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
Az immunitás, a szív és az idegrendszer támogatásához. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját,...
Az immunitás és a jó alvás támogatásához, az öregedés jeleinek lassításához. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van...
Az emésztés, a súlycsökkentés és a gyors energiafeltöltés támogatásához. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva,...
Az emésztés, az immunitás és a vörösvértest-termelés támogatásához. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva,...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
Az immunitás és a jó alvás támogatásához, az öregedés jeleinek lassításához. A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A BIO Fehér szeder 100%-ban szárított fehér szedret (Morus alba) tartalmaz. A szedernek finom íze van és passzol joghurtokhoz, túróhoz vagy turmixokhoz, amelyeknek természetes édes...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A fagyasztva szárított gyümölcs 100%-ban természetes gyümölcs, amelyből kivonták a vizet. Ropogósra van szárítva, megőrzi aromáját, színét, ízét és tápértékének akár 98%-át. Hozzáadott...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.