Az aszalt ananász egy finom és egészséges nassolnivaló, amely gazdag rostban és természetes cukrokban. Ez az egzotikus gyümölcs az édességek és az ételek különféle változataiban is...
A LIOFILIZÁLÁS LÉPÉSEI A KÖVETKEZŐK: Fagyasztás: A friss zöldségeket vagy gyümölcsöket először lefagyasztják alacsony hőmérsékleten, ami megőrzi azok alakját és struktúráját...
A liofilizálás nagyon alacsony nyomás mellett történő mélyfagyasztás, aminek köszönhetően a gyümölcs tápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal teli marad. A liofilizált...
Ízesítsd a kedvenc gin tonikod vagy koktélod izgalmas fűszerekkel! A szárított virágokkal, gyümölcsökkel, bogyókkal, fűszerekkel nem csak finom, de egyben dekoratív koktélokat is készíthetsz...
A Liofilizált füge valódi kényeztetés mindenkinek, aki imádja a kellemes édességet és az érett gyümölcsöket. Az íz és az aroma ugyanolyan, mint a friss gyümölcsé, az egyetlen apró...
A liofilizált bogyós gyümölcsök és banán mix a ropogós és édes gyümölcsök minden rajongójának örömet szerez. Az ízük és az illatuk teljesen megkülönböztethetetlen a friss gyümölcstől,...
Az aszalt szilva gazdag rostokban, antioxidánsokban és vitaminokban, és segíthet javítani az emésztést és erősíteni az immunrendszert. Az aszalt szilvák 100% természetesek, tartósítószerektől...
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. Tények a goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetetlen...
A liofilizált sárkánygyümölcs az édes és érett, picit savanykás izű gyümölcsök minden kedvelőjének tetszeni fog. Íze és illata teljesen megkülönböztethetetlen a friss gyümölcsétől,...
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad...
Kíméletesen szárítva: Az almát alacsony hőmérsékleten ropogósra szárítják az ásványi anyagok megőrzése érdekében. Glutén-, szója-, tej- és GMO-mentes. Vegán. 100% természetes: Hozzáadott...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és kálium tartalma...
KALIFA MAZSOLA: Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az...
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad...
A datolya ez egyik legkedveltebb természetes édesítő. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ízfokozókat, adalékanyagokat, színezékeket tartósítószert. 100% gyümölcs, mely nem hiányozhat...
Az Eper Csinta a másik nagy kedvenc főként a gyerekek körében. Szárított epres gyümölcstekercs. Vegán, Gluténmentes és Nyers diétában is fogyasztható, sőt akkor is, ha az ember nem...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.